Yookidoo speelkleed

Yookidoo speelkleed kopen? Dit zijn de beste Yookidoo speelkleden 2023!

Ben je op zoek naar een Speelkleed Yookidoo? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Speelmat Yookidoo van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Yookidoo speelkleden die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Yookidoo speelmat van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Speelmat Yookidoo van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Yookidoo speelkleed te pakken!

Yookidoo Baby Speelkleed Babysitter met Bogen Liggen Spelen en Zitten Multi Colour, Yookidoo

★★★★★
84,00

Omschrijving

Deze kleurrijke Gymotion Lay To Sit Up Play is van het merk Yookidoo. Het extra gevoerde speelkleed groeit met je kindje mee en kan gemakkelijk omgevormd worden tot een stoeltje, zodat je kindje rechtop kan zitten en spelen en tevens interactie heeft met de...

Yookidoo Speelkleed met Bogen en Deken Play and Nap, Yookidoo

★★★★★
49,95

Omschrijving

Speelkleed voor baby's met 3 verschillende functies.1 als de baby isn slaap valt kun je deze toedekken met de flap deken. 2 Tummy Time met de bijgeleverde beer om op het buikje te spelen. Goed voor nek en rugspieren. 3 Op de rug rug spelen en de wereld ontdekken met de leuke speeltjes welke aan...

Yookidoo Baby Speelkleed Babysitter met Bogen Liggen Spelen en Zitten Urban, Yookidoo

79,30

Omschrijving

Yookidoo Speelkleed met Bogen Gymotion Lay To Sit Up Urban

Artikel nummer 135-40165 7290107725651

Geschikt voor baby’s direct vanaf de geboorte tot maximaal 11kg

Dit speelkleed is uitermate geschikt voor te spelen op het buikje of de rug. Maar heeft als...

Yookidoo Speelkleed met Bogen en Bewegende Mobiel Circus de Luxe, Yookidoo

93,79

Omschrijving

Yookidoo Speelkleed met Bogen Gymotion Circus Playland

Artikel nummer 135-40166 7290107724166

Geschikt voor baby’s direct vanaf de geboorte tot maximaal 11kg

Dit speelkleed is uitermate geschikt voor te spelen op het buikje of de rug.

Zie...

Yookidoo speelkleed met Bogen Gymotion Robo Playland, Yookidoo

★★★★★
79,95

Omschrijving

Dit speelkleed Gymotion Robo Playland van het merk Yookidoo is speciaal ontwikkelt voor kindjes tijdens de buik tijd.
Het speelkleed speelt 10 minuten achtereenvolgend de melodie. Er zit ook een stille modus op.
Gemakkelijk op te vouwen tot eenop zichzelf staande roll-n-go draagtas met...

Yookidoo Speelkleed Fiesta incl. tas 100 x 140 cm, Yookidoo

★★★★★

Omschrijving

Dit speelkleed is extra groot met een afmeting van 100 x 140 cm. In het speelkleed zijn diverse knisperingen. texturen en aciviteiten verscholen. Een vrolijke spiegel en rammelaar met muziek behoren ook bij het speelkleed. Door de ruime afmeting van het grote speelkleed is het speelkleed ook...

Wat kost een Speelkleed Yookidoo gemiddeld?

Wil je een Yookidoo speelkleden kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Yookidoo speelkleed. De gemiddelde aankoopprijs van een Yookidoo speelmat is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €64,00.

Wat is een goede goedkope Yookidoo speelkleden?

Nu je de gemiddelde prijs van een Speelkleed Yookidoo weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Yookidoo speelmat gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €64,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Speelmat Yookidoo op Bol.com. Zo vinden we in de Yookidoo Speelkleed Fiesta incl. tas 100 x 140 cm de goedkoopste beste verkochte Speelkleed Yookidoo.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Yookidoo speelkleed op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Speelmat Yookidoo is 5 sterren.

De Yookidoo speelkleden met de beste reviews is de Yookidoo Baby Speelkleed Babysitter met Bogen Liggen Spelen en Zitten Urban. Bij de aanschaf van deze Speelkleed Yookidoo ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Yookidoo Baby Speelkleed Babysitter met Bogen Liggen Spelen en Zitten Urban. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over speelkleden

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email