Tips bij het kopen van een fietsstoeltje

Tips bij het kopen van een fietsstoeltje

Vind je het heerlijk om met lekker weer een stuk gaan fietsen? Heb je net een kindje gehad en wil je die graag, veilig en op een comfortabele manier, meenemen op de fiets? Dan is het een goed idee om na te denken over fietsstoeltjes. Op deze manier kun je samen met je kind genieten van de heerlijke fietstocht en zal je beiden vrolijk en uitgewaaid thuiskomen. Frisse lucht is namelijk nooit slecht en het is ook goed voor je baby om regelmatig naar buiten te gaan.

Waarom het een goed idee is om een fietsstoeltje te kopen

Een fietsstoeltje is ideaal als je graag fietst en niet altijd met je kind wilt gaan wandelen. Er zijn veel fietsstoeltjes te vinden, maar je moet natuurlijk ook de keuze maken of je je kindje aan de voorkant of aan de achterkant van je fiets wilt laten zitten. Hieronder zullen we beide opties bespreken. Met een goed fietsstoeltje zit je kindje goed vast en is je kindje veilig. Een goed fietsstoeltje moet natuurlijk ook lekker zitten, zodat je kind en jij nog meer kunnen genieten van de fietstocht.

Een fietsstoeltje voorop je fiets

Wil je graag extra goed op je kind letten en zie je je kind graag als je samen aan het fietsen bent? Dan is een fietsstoeltje voor op je fiets een goede optie. Vooral bij heel kleine kinderen wordt hier vaak voor gekozen. Een fietsstoeltje voor aan de voorkant op je fiets zet je makkelijk vast en je kan hierbij makkelijk je kind in de gaten houden omdat zij of hij recht voor je zit. Er is natuurlijk heel veel keuze uit fietsstoeltjes of kinderzitjes en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Verderop in het artikelen geven we een tip voor waar je de stoeltjes kan bestellen.

Lees ook: dit zijn de beste fietsstoeltjes van 2024

Een fietsstoeltje achter op je fiets

Toch liever een fietsstoeltje voor achter op je fiets? Achterop je fiets, bijvoorbeeld boven de bagagedrager, zit het stoeltje net iets steviger vast en zit je kind sowieso veilig. Dit is natuurlijk ook het geval bij een stoeltje voorop je fiets, maar achterop je fiets wordt het stoeltje en je kind net iets meer ondersteunt doordat er een bagagedrager onder zit. Nog steeds zal je kind comfortabel zitten en je kan je kind ook in de gaten houden als zij of hij achter op je fiets zit. Zelfs voor fietsen zonder bagagedrager zijn er stoeltjes voor achterop je fiets te koop.

Waar te koop

Beide stoeltjes zijn te bestellen bij Hollandbikeshop.com. Ze zijn in veel verschillende kleuren en maten verkrijgbaar en makkelijk te bestellen. Je kunt zelfs extra accessoires erbij kopen zoals een kussentje of extra kabels. De site is makkelijk te besturen en je kunt door middel van filters makkelijk een keuze maken. Heb je twee kinderen die je graag mee wil nemen op de fiets? Dan kun je natuurlijk een fietsstoeltje voor en fietsstoeltje achter bestellen om op je fiets zetten. Zo neem je makkelijk beide kinderen mee en wordt het alleen maar gezelliger! Wil je kindje graag zelf fietsen, maar is dat nog net wat te vroeg? Dan is een loopfiets een goed idee.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email