Suavinex speen

Suavinex speen kopen? Dit zijn de beste Suavinex spenen van 2023!

Ben je op zoek naar een fopspeen Suavinex? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Speen suavinex van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Spenen suavinex die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Suavinex spenen van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Speen suavinex van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Suavinex speen te pakken!

SUAVINEX Fopspeen - LATEX - Fysiologische fopspeen - Anatomisch - +18 maanden - blue - Vakantie - Schelpen - Strand, Suavinex

Omschrijving

SUAVINEX Fopspeen - LATEX - Fysiologische fopspeen - Anatomisch - +18 maanden - blue - Vakantie - Schelpen - Strand

Deze Suavinex 18+M Latex Fopspenen met schelpen zien er leuk uit en zijn van uitstekende kwaliteit. De afgeplatte, anatomische speen past zich perfect aan...

Suavinex Spread Joy Beige +18m 2 Stuks Silicone Fopspeen SXSSP3075169, Suavinex

13,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Spread Joy collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en hebben een erg schattig design met stippen en hartjes.
Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je verzekerd van een goede, veilige...

Suavinex Forest Flat Duo Blue 0-6m 2 stuks Silicone Fopspenen SXSFA1077828, Suavinex

12,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Forest collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden en hebben een erg schattig design met een konijntje en andere verschillende figuurtjes.

Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je...

Suavinex Bonhomia Reversible Owl Beige 0-6m Silicone Fopspeen SXSBP1079662, Suavinex

11,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Bonhomia collectie van Suavinex! Dit mooie speentje is geschikt voor kindjes van 0-6m maanden en heeft een erg schattig design met een uiltje.

Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je verzekerd van een goede, veilige fopspeen...

Suavinex Zero.Zero 180ml Newborn Starter Set SXZBRF079235, Suavinex

Omschrijving

Met deze Suavinex Zerø.Zerø™ starterset heb je alles wat je nodig hebt wat betreft voeding in de eerste maanden van je kleintje! De set bestaat uit één fles van 180 ml met anti-koliek zakje en Adaptable Flow speen, en een reversible -2-2m silicone fopspeen.

De...

Suavinex Forest Flat Duo Blue 6-18m 2 stuks Latex Fopspenen SXLFA2078047, Suavinex

9,00

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Forest collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden en hebben een erg schattig design met een wolkje en andere verschillende figuurtjes.

Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je...

Suavinex fopspeen Little Luxuries Wood Little Luxuries Wood 0 - 6 maanden, Suavinex

20,00

Omschrijving

Fopspeen met alloverprint

Een trendy fopspeen met chique uitstraling. De fopseen is erg leuk in combinatie met de speenketting van Suavinex
Fopspeen Little Luxuriees: Orthodontisch siliconen zuiggedeelte Geschikt vanaf 0-6 maanden 0% Bisphenola

Suavinex 0-6M Latex Fopspeen met Zeefruit, Suavinex

14,69

Omschrijving

Deze Suavinex 0-6M Latex Fopspeen met Zeefruit met Zeefruit ziet er leuk uit en is van uitstekende kwaliteit. De afgeplatte, anatomische speen past zich perfect aan het gehemelte van je baby aan en bestaat uit 100% natuurlijk rubber.

Latex spenen zijn soepeler en zachter dan...

Suavinex Zero.Zero Reversible -2-2m Silicone Fopspeen SXZBRF078764, Suavinex

12,99

Omschrijving

Wat is dit een mooie fopspeen uit de Zero.Zero collectie van Suavinex! Het speentje is beige van kleur. Het schildje bevat twee ruime ventilatiegaten zodat je kleintje vrij kan ademen en de huid rondom de mond niet geïrriteerd raakt.
Het fysiologische speentje heeft een symmetrische vorm...

Suavinex Gold Blue 0-6m Silicone Fopspeen SXSGP1080026, Suavinex

★★★★★
11,99

Omschrijving

Wat is dit een mooie fopspeen uit de Gold collectie van Suavinex! Het speentje is lichtblauw van kleur en heeft een gouden takjesprint en een transparante ring. Het schildje bevat twee ventilatiegaten zodat je kleintje vrij kan ademen en de huid rondom de mond niet geïrriteerd raakt.
Het...

Wat kost een fopspeen Suavinex gemiddeld?

Wil je een Spenen suavinex kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Suavinex speen. De gemiddelde aankoopprijs van een Suavinex spenen is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €10,20.

Wat is een goede goedkope Spenen suavinex?

Nu je de gemiddelde prijs van een fopspeen Suavinex weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Suavinex spenen gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €10,20 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Speen suavinex op Bol.com. Zo vinden we in de Suavinex Zero.Zero 180ml Newborn Starter Set SXZBRF079235 de goedkoopste beste verkochte fopspeen Suavinex.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Suavinex speen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Speen suavinex is 4 sterren.

De Spenen suavinex met de beste reviews is de SUAVINEX Fopspeen - LATEX - Fysiologische fopspeen - Anatomisch - +18 maanden - blue - Vakantie - Schelpen - Strand. Bij de aanschaf van deze fopspeen Suavinex ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de SUAVINEX Fopspeen - LATEX - Fysiologische fopspeen - Anatomisch - +18 maanden - blue - Vakantie - Schelpen - Strand. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email