Suavinex speen

Suavinex speen kopen? Dit zijn de beste Suavinex spenen van 2023!

Ben je op zoek naar een fopspeen Suavinex? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Speen suavinex van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Spenen suavinex die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Suavinex spenen van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste Speen suavinex van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Suavinex speen te pakken!

Suavinex Basic Reversible Smoothie Blue 6-18m Silicone Fopspeen SXSSP2074353, Suavinex

10,99

Omschrijving

Wat is dit een mooie fopspeen uit de Smoothie collectie van Suavinex! Het speentje is blauw van kleur. Het schildje bevat drie ventilatiegaten zodat je kleintje vrij kan ademen en de huid rondom de mond niet geïrriteerd raakt.
Het fysiologische speentje heeft een symmetrische vorm zodat...

Suavinex Forest Blue +18m 2 Stuks Silicone Fopspeen SXSFP3075138, Suavinex

12,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Forest collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en hebben een erg schattig design met een ster en andere verschillende figuurtjes.
Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je verzekerd van...

Suavinex Night & Day Bear Green 4-18m Physio 2 Stuks Silicone Fopspeen SXSNF2071079, Suavinex

13,99

Omschrijving

Hoe leuk zijn deze vrolijke spenen van Suavinex! Deze fopspenen worden per 2 geleverd. 1 speen is wit van kleur en heeft een leuk beertje als afbeelding. De ander is groen van kleur en heeft mooie sterren afgebeeld. Daarnaast geven ze allebei ligt in het donker! De spenen bootsen de vorm van een...

Suavinex Gold Pink +18m Silicone Fopspeen SXSGP3080071, Suavinex

11,99

Omschrijving

Wat is dit een mooie fopspeen uit de Gold collectie van Suavinex! Het speentje is roze van kleur en heeft een mooie bloemetjesprint met gouden accenten en een transparante ring. Het schildje bevat twee ventilatiegaten zodat je kleintje vrij kan ademen en de huid rondom de mond niet...

Suavinex Forest Flat Duo Blue 6-18m 2 stuks Latex Fopspenen SXLFA2078047, Suavinex

13,00

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Forest collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden en hebben een erg schattig design met een wolkje en andere verschillende figuurtjes.

Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je...

Suavinex Forest Flat Duo Blue 0-6m 2 stuks Latex Fopspenen SXLFA1078023, Suavinex

11,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Forest collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes van 0-6 maanden en hebben een erg schattig design met een konijntje en andere verschillende figuurtjes.

Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je...

Suavinex Bonhomia Reversible Owl Green 0-6m Silicone Fopspeen SXSBP1079655, Suavinex

11,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Bonhomia collectie van Suavinex! Dit mooie speentje is geschikt voor kindjes van 0-6m maanden en heeft een erg schattig design met een uiltje.

Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je verzekerd van een goede, veilige fopspeen...

Suavinex Memories Blue +18m 2 Stuks Silicone Fopspeen SXSMP3075145, Suavinex

13,99

Omschrijving

Wat een schattige fopspeen uit de Memories collectie van Suavinex! Deze duo pack speentjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden en hebben een erg schattig design met een walvisje en andere verschillende figuurtjes.
Met een speentje van Suavinex ga je voor kwaliteit en ben je verzekerd...

Suavinex Gold Blue +18m Silicone Fopspeen SXSGP3080088, Suavinex

11,99

Omschrijving

Wat is dit een mooie fopspeen uit de Gold collectie van Suavinex! Het speentje is blauw van kleur en heeft een mooie print met takjes en een eikeltje met gouden accenten en een transparante ring. Het schildje bevat twee ventilatiegaten zodat je kleintje vrij kan ademen en de huid rondom de...

Suavinex Gold Orange +18m Silicone Fopspeen SXSGP3080095, Suavinex

11,99

Omschrijving

Wat is dit een mooie fopspeen uit de Gold collectie van Suavinex! Het speentje is oranje van kleur en heeft een mooie gouden blaadjesprint en een transparante ring. Het schildje bevat twee ventilatiegaten zodat je kleintje vrij kan ademen en de huid rondom de mond niet geïrriteerd raakt.

Wat kost een fopspeen Suavinex gemiddeld?

Wil je een Spenen suavinex kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Suavinex speen. De gemiddelde aankoopprijs van een Suavinex spenen is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €11,60.

Wat is een goede goedkope Spenen suavinex?

Nu je de gemiddelde prijs van een fopspeen Suavinex weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Suavinex spenen gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €11,60 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Speen suavinex op Bol.com. Zo vinden we in de Suavinex Basic Reversible Smoothie Blue 6-18m Silicone Fopspeen SXSSP2074353 de goedkoopste beste verkochte fopspeen Suavinex.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Suavinex speen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Speen suavinex is NAN sterren.

De Spenen suavinex met de beste reviews is de Suavinex Basic Reversible Smoothie Blue 6-18m Silicone Fopspeen SXSSP2074353. Bij de aanschaf van deze fopspeen Suavinex ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Suavinex Basic Reversible Smoothie Blue 6-18m Silicone Fopspeen SXSSP2074353. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email