EEN KIJKjE ACHTER DE SCHERMEN

Over Babyhomepage.nl

Op Babyhomepage.nl vind jij allerlei informatie voor en door mama’s en papa’s. We geven je tips en advies bij het opvoeden van je kindje. Daarnaast testen we allerlei baby producten en reviewen we deze op een eerlijke en betrouwbare manier. 

Babyhomepage.nl is opgericht door Sander nadat hij papa is geworden. De kennis als vader gecombineerd met de passie voor online marketing hebben er voor gezorgd dat deze site zo enorm is gegroeid. Samen met een team van redacteurs schrijven we elke week nieuwe inspirerende artikelen.

Opbergkist zwart
boxkleed beige
babybad thermometer

Ontmoet het team achter Babyhomepage.nl

Sander

Ik heb Babyhomepage.nl in 2021 opgezet om papa’s en mama’s te voorzien van informatie over babyproducten. De website biedt koopadvies en onderzoekt de beste producten per categorie met behulp van een team van online marketeers en enthousiaste papa’s en mama’s.

Jodi

Ik ben mama van 2 lieve kindjes en schrijf sinds enkele maanden voor Babyhomepage. Aangezien ik dol ben op alles wat met baby’s en kindjes te maken heeft schrijf ik met veel plezier en deel ik mijn eigen tips en kennis met jullie op Babyhomepage.nl. 

Marlies

Ik ben een 27-jarige trotse meter van Femke. Ik ben altijd op zoek naar handige hulpmiddelen voor baby’s en peuters en schrijf hierover als hobby. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en genieten van een terrasje in de zon. Ik vind het leuk andere  te inspireren met mijn bevindingen.

marlies

ONZE VISIE

Wij helpen je de juiste keuze maken in het online doolhof vol informatie en producten.

Op Babyhomepage.nl reviewen wij diverse baby producten. Onze reviews zijn zoveel mogelijk up-to-date en bevatten alle relevante informatie die jij nodig hebt om tot een goede aanschaf over te gaan. Niks is vervelender dan twijfelen tussen een product. Het is tegenwoordig lastig om relevante en eerlijke informatie te vinden over producten en merken. Ook is het veel lastiger om al deze producten zelf naast elkaar te moeten zetten. Daarom hebben wij dit alvast voor jou gedaan! Zo kan je in een schema zien wat de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van alle producten/diensten zijn.

Hoe werken wij?

Wij zorgen dat we tijdens onze research genoeg aanbod creëren voor de lezer zodat er uiteindelijk drie prijssegmenten ontstaan en dus uiteindelijk voor ieder wat wils is. Dan geven we een cijfer waarin duidelijk wordt wat wij van het geteste product vinden. Daarnaast geven wij nog aanvullende informatie: bijvoorbeeld waar het product te koop is en eventuele opmerkingen. Ook geven we de specificaties weer in een tabel zodat je naast de beoordeling ook kunt kijken welke functionele eigenschappen jij belangrijk vindt.

Uiteindelijk komen er drie best geteste producten uit (één per prijssegment) en hebben we dus drie winnaars waaruit jij zelf kunt kiezen welk product bij jouw wensen en behoeften past.

We hopen dat je wat aan onze uitgebreide reviewlijsten hebt! Veel plezier met het lezen!

contactformulier

Vragen over onze reviews?

Heb jij suggesties of vragen over onze reviews? Of wil jij weten hoe we jouw producten of website in onze vergelijkingen mee kunnen nemen? Vul dan onderstaande formulier in.