Luieremmer aanbieding

Luieremmer in de aanbieding kopen? Dit zijn de beste luieremmers in de aanbieding van 2023!

Ben je op zoek naar een aanbieding emmer luiers? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste aanbieding luieremmer van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een aanbieding luieremmers die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste luieremmers aanbieding van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste aanbieding luieremmer van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede luieremmer aanbieding te pakken!

Korbell Luieremmer - 15 liter - Wit, Korbell

★★★★★
45,99

Omschrijving

Het Korbell Nappy Disposal System is de eerste luieremmer waarbij je écht handig de luier kunt weggooien, je hoeft namelijk niets te draaien, door te drukken of in te duwen. De Korbell luieremmer werkt als een normale pedaalemmer; makkelijk te openen dus! Door het dubbele afsluitsysteem is de...

Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer - met 1 Navulcassette - Wit, Tommee Tippee

★★★★★
21,49

Omschrijving

  • Odor Protection Guaranteed: The only nappy pail that twists and wraps each nappy individually, preventing odors from escaping even when the lid is opened.
  • Guaranteed protection against bacteria: the multi-layered, antibacterial GREENFILM™ destroys 99% of all dangerous...

Housie Luieremmer - Anti Geur Systeem - 15 tot 20 Luiers - Prullenbak - Pastel Roze, Housie

★★★★★
36,95

Omschrijving

Stijlvolle Housie Luieremmer: voorkom vieze luchtjes in de slaapkamer van je kindje

Housie is een merk dat een handige oplossing biedt voor ouders die de nare geurtjes van luiers in de slaapkamer van hun kindje willen voorkomen. Met de Housie luier prullenbak kan...

Bébé-Jou Luieremmer - Wit, bébé-jou

★★★★★
16,19

Omschrijving

De bébé-jou luieremmer kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers in de babykamer, maar is door de geïntegreerde handgreep in de bodem ook handig voor het vullen en legen van het bad. Ideaal, want zo voorkom je zwaar tillen. De inhoud van de emmer is 14 liter.

Tommee Tippee Twist & Click XL-luieremmer - voor maximaal 60 luiers - milieuvriendelijker systeem - 1 navulcassette - duurzaam geproduceerde antibacteriële GREENFILM, Tommee Tippee

★★★★★
49,99

Omschrijving

  • Grote capaciteit: deze luieremmer is geschikt voor maximaal 50* luiers tegelijk, wat betekent dat u minder vaak naar de vuilnisbak buiten hoeft te gaan en elke navulling biedt voldoende antibacteriële folie om tot wel 1 maand luiers te verpakken*
  • Nog milieuvriendelijker: Twist...

Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer - met 6 Navulcassettes - Wit, Tommee Tippee

★★★★★
41,40

Omschrijving

  • Gegarandeerde bescherming tegen geurtjes: De enige luieremmer die elke luier afzonderlijk draait en wikkelt, zodat nare geurtjes niet kunnen ontsnappen, zelfs niet wanneer het deksel wordt geopend.
  • Gegarandeerde bescherming tegen bacteriën: de meerlaagse, antibacteriële...

Ubbi - Luieremmer - Metaal - Geurloos - Geen navulcassettes nodig - Wit, Ubbi

★★★★★
70,77

Omschrijving

*STAAL
De meeste luieremmer zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor absorberen ze geurtjes en zelfs na een grondige schoonmaakbeurt zijn deze emmers nog maar zeer moeilijk geurloos te krijgen. De UBBI luieremmer is daarom gemaakt van gepoedercoat staal, wat geen geurtjes absorbeert en zeer...

Tommee Tippee Milieuvriendelijke Twist & Click Luieremmer - met 1 Navulcassette - Groen, Tommee Tippee

★★★★★
22,50

Omschrijving

  • Gegarandeerde bescherming tegen geurtjes: De enige luieremmer die elke luier afzonderlijk draait en wikkelt, zodat nare geurtjes niet kunnen ontsnappen, zelfs niet wanneer het deksel wordt geopend.
  • Gegarandeerde bescherming tegen bacteriën: de meerlaagse, antibacteriële...

Tommee Tippee Simplee Sangenic luieremmer, milieuvriendelijker systeem, inclusief 6 navulcassettes met duurzaam geproduceerde antibacteriële GREENFILM, grijs, Tommee Tippee

★★★★★
30,88

Omschrijving

  • Bescherming tegen geurtjes: alle geuren worden opgevangen door zowel de antibacteriële film als het slimme deksel dat voorkomt dat onaangename geurtjes ontsnappen
  • Bescherming tegen bacteriën: de meerlaagse, antibacteriële GREENFILM vernietigt na direct contact 99% van alle...

Bébé-jou luieremmer - Taupe, Bebe jou

★★★★★
17,69

Omschrijving

De Bébé-Jou luieremmer kan gebruikt worden als afvalemmer voor luiers, maar is door de geïntegreerde handgreep in de bodem ook handig voor het vullen en legen van het bad. Ideaal, want zo voorkom je zwaar tillen. De inhoud van de emmer is 14 liter, precies genoeg om een Bébé-Jou badje mee te...

Wat kost een aanbieding emmer luiers gemiddeld?

Wil je een aanbieding luieremmers kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een luieremmer aanbieding. De gemiddelde aankoopprijs van een luieremmers aanbieding is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €34,70.

Wat is een goede goedkope aanbieding luieremmers?

Nu je de gemiddelde prijs van een aanbieding emmer luiers weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een luieremmers aanbieding gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €34,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte aanbieding luieremmer op Bol.com. Zo vinden we in de Bébé-Jou Luieremmer - Wit de goedkoopste beste verkochte aanbieding emmer luiers.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte luieremmer aanbieding op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 aanbieding luieremmer is 4.3 sterren.

De aanbieding luieremmers met de beste reviews is de Korbell Luieremmer - 15 liter - Wit. Bij de aanschaf van deze aanbieding emmer luiers ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Korbell Luieremmer - 15 liter - Wit. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over luieremmers

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email