Lioneli wipstoel

Lioneli wipstoel kopen? Dit zijn de beste Lioneli wipstoelen van 2023!

Ben je op zoek naar een Lioneli wipstoel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Lioneli wipstoelen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een wipstoel Lionelo die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste wipstoeltje Lioneli van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Lioneli wipstoelen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede wipstoelen Lionelo te pakken!

LIONELO Otto - wipstoel - tot 9 kg - speelgoed - 5 schommelsnelheden, Lionelo

★★★★★
67,49

Omschrijving

Wipstoel Lionelo Otto Ingebouwde natuurgeluiden met volumeregeling 5 snelheiden Timer Stille werking Interactief speelgoed op een verstelbare boog Contrasterende elementen om de aandacht van de baby te trekken Werk top netvoeding op batterijen Levensduur batterij tot 180 uur Extra...

LIONELO Otto - wipstoel - tot 9 kg - speelgoed - 5 schommelsnelheden, Lionelo

★★★★★
74,99

Omschrijving

Wipstoel Lionelo Otto

 • Ingebouwde natuurgeluiden met volumeregeling
 • 5 snelheiden
 • Timer
 • Stille werking
 • Interactief speelgoed op een verstelbare boog
 • Contrasterende elementen om de...

Lionelo Pascal - Wipstoel - melodieën - Sterke constructie - tot 9kg, Lionelo

★★★★★

Omschrijving

Lionelo Pascal 5 ingebouwde melodieën met volumeregeling Rugleuningverstelling Veiligheidsbeugel met speelgoed Zachte trillingen Montage zonder gereedschap Handmatig schommelen – natuurlijke ontwikkelinh van het kind Gemakkelijk op te vouwen tot een compact formaat Afneembare bekleding,...

LIONELO Otto - wipstoel - tot 9 kg - speelgoed - 5 schommelsnelheden, Lionelo

★★★★★
74,99

Omschrijving

Wipstoel Lionelo Otto

 • Ingebouwde natuurgeluiden met volumeregeling
 • 5 snelheiden
 • Timer
 • Stille werking
 • Interactief speelgoed op een verstelbare boog
 • Contrasterende elementen om de...

Lionelo Rita - Wipstoel - kind tot 9 kg - 2 staps verstelling - antislip pads, Lionelo

69,99

Omschrijving

Wipstoel Lionelo Rita Rugleuningverstelling Ergonomische rugpositie 3-punts veiligheidsgordels Inleg voor baby’s - 75% katoen Compact fromaat na opvouwen Solide constructie Hoogwaardig hout (beuken + populier) Perfect voor transport Antislip elementen Dichter bij de natuur De wereld...

babywipstoel, delicate trillingen, 12 geïntegreerde melodieën met volumeregeling, rugleuning voor interactief speelgoed, opvouwbaar tot compact formaat, grijs, Lionelo

100,00

Omschrijving

 • Melodieën en trillingen. Pascal kreeg de mogelijkheid om een melodie af te spelen. Ontspannende slaapliedjes helpen je kind in slaap te vallen. Het volume van de tonen is vrij instelbaar. Zachte trillingen helpen om het kind te kalmeren en te troosten.
 • Speelgoedcarrousel. De...

Lionelo Robin - Wipstoel - MoveDetect - Huilsensor - tot 9 kg, Lionelo

★★★★★
109,99

Omschrijving

LIONELO Robin Elektronische schommel voor kinderen tot 9 kg SCM-schommelsensor 8 snelheden WhisperQuietstille werking MoveDetect bewegingsdetector Huilsensor Automatische carrousel met projector 12 ingebouwde melodieën Aangedreven door AC-adapter of batterijen SGS, EN-certificaat Muskietennet...

Wat kost een Lioneli wipstoel gemiddeld?

Wil je een wipstoel Lionelo kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een wipstoelen Lionelo. De gemiddelde aankoopprijs van een wipstoeltje Lioneli is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €70,43.

Wat is een goede goedkope wipstoel Lionelo?

Nu je de gemiddelde prijs van een Lioneli wipstoel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een wipstoeltje Lioneli gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €70,43 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Lioneli wipstoelen op Bol.com. Zo vinden we in de Lionelo Pascal - Wipstoel - melodieën - Sterke constructie - tot 9kg de goedkoopste beste verkochte Lioneli wipstoel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte wipstoelen Lionelo op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Lioneli wipstoelen is 4.8 sterren.

De wipstoel Lionelo met de beste reviews is de Lionelo Rita - Wipstoel - kind tot 9 kg - 2 staps verstelling - antislip pads. Bij de aanschaf van deze Lioneli wipstoel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Lionelo Rita - Wipstoel - kind tot 9 kg - 2 staps verstelling - antislip pads. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over wipstoelen:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email