fiets met zijwieltjes

Kinderfiets met zijwieltjes kopen? Dit zijn de beste kinderfietsen met zijwieltjes van 2023!

Ben je op zoek naar een fiets met zijwieltjes? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste kinderfiets met zijwieltjes van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een kinderfiets zijwieltjes die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste zijwieltjes kinderfiets van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste kinderfiets met zijwieltjes van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede kinderfietsje met zijwielen te pakken!

AMIGO BMX Fun- Kinderfiets 20 inch - Jongens - Zwart, Amigo

★★★★★
194,50

Omschrijving

De AMIGO BMX Fun is gemaakt om lekker te stunten op de skatebaan of te crossen door het bos. Omdat remmen net zo belangrijk is als lekker crossen, zorgen de terugtraprem en handrem ervoor dat jouw kind direct weer stil staat wanneer het moet. De veilig gesloten kettingkast, fietsbel en...

Amigo Sports Jongensfiets - Kinderfiets 12 Inch - Blauw, Amigo

★★★★★
118,95

Omschrijving

De Amigo Sports is een echte winnaar. Deze toffe jongensfiets is de kampioen op het gebied van comfort en veiligheid. Hij is uitgerust met stabiele zijwielen, sterke remmen en opvallende reflectoren. Deze Amigo kinderfiets heeft altijd een voorsprong op de rest.
Product...

Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart - 2 handremmen, volare

111,00

Omschrijving

Voor ieder kind is leren fietsen een feestje met de Volare Black Cruiser 12 inch kinderfiets! Veiligheid staat voorop! Daarom heeft deze gave fiets twee handremmen (geen terugtraprem), een gesloten kettingkast en afneembare zijwieltjes. Daarnaast heeft de fiets een leuke bel. Ook aan het...

2Cycle BMX-Fun Kinderfiets - 14 inch - Zwart - Jongensfiets, 2Cycle

123,38

Omschrijving

Stoere BMX jongensfiets met 14 inch wielen. De kinderfiets wordt geleverd met zijwielen die makkelijk verwijderbaar zijn als deze niet meer nodig zijn. Zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte verstelbaar. De fiets wordt geleverd met een gesloten kettingkast, veilige handvatten (hoge rand) en...

SJOEF Dolly Meisjesfiets 12 inch - Roze, Sjoef

★★★★★
159,00

Omschrijving

SJOEF voor iedereen
SJOEF is een Amsterdams merk met liefde voor kinderfietsen. SJOEF vindt dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om op een SJOEF fiets te kunnen fietsen. Vandaar dat ze niet alleen heel mooi zijn, maar ook zeer vriendelijk geprijst.

Unicorn...

Paw Patrol Kinderfiets - Meiden - 12 inch - Roze - Doortrapper, volare

★★★★★
94,95

Omschrijving

Deze Paw Patrol 12 inch kinderfiets is niet alleen super mooi, maar ook nog eens heel scherp geprijsd! Veiligheid staat voorop! Daarom heeft deze gave fiets een doortrapsysteem waarmee het kind zowel voor- als achteruit kan fietsen, een handrem op het voorwiel en afneembare zijwieltjes om snel...

Volare Sportivo Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Neon Groen/Zwart - 95% afgemonteerd, volare

★★★★★
117,00

Omschrijving

Voor ieder kind is leren fietsen een feestje met de Volare Sportivo 14 inch kinderfiets!

Veiligheid staat voorop! Daarom heeft deze gave fiets een gesloten kettingkast ter bescherming van de vingers. Daarnaast heeft de fiets reflectoren in de pedalen. Deze fiets heeft een...

2Cycle BMX-Fun Kinderfiets - 16 inch - Zwart - Jongensfiets, 2Cycle

★★★★★
133,88

Omschrijving

Stoere BMX-Fun zwarte jongensfiets met 16 inch wielen. De kinderfiets wordt geleverd met zijwielen die makkelijk verwijderbaar zijn als deze niet meer nodig zijn. Zowel het stuur als het zadel zijn in hoogte verstelbaar. De fiets wordt geleverd met een gesloten kettingkast, veilige handvatten...

Ultimate Spider-Man Kinderfiets - Jongens - 14 inch - Rood/Blauw, volare

★★★★★
138,30

Omschrijving

Voor ieder kind is leren fietsen een feestje met de Marvel Spiderman 14 inch kinderfiets!

Veiligheid staat voorop! Daarom heeft deze gave fiets een handrem en terugtraprem en een gesloten kettingkast. Daarnaast heeft de fiets afneembare zijwieltjes om snel te leren fietsen en...

Paw Patrol Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Blauw/Geel - Doortrapper, Nickelodeon

★★★★★
94,25

Omschrijving

Het leren fietsen kost tijd, moed en doorzettingsvermogen! Maar met de kracht van Paw Patrol en een veilig doortrapsysteem vordert dat moeiteloos. De blauwe met gele Paw Patrol 12 inch kinderfiets (met een framemaat van 23 centimeter) is uitermate geschikt voor de beginnende fietser.
...

Wat kost een fiets met zijwieltjes gemiddeld?

Wil je een kinderfiets zijwieltjes kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een kinderfietsje met zijwielen. De gemiddelde aankoopprijs van een zijwieltjes kinderfiets is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €128,10.

Wat is een goede goedkope kinderfiets zijwieltjes?

Nu je de gemiddelde prijs van een fiets met zijwieltjes weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een zijwieltjes kinderfiets gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €128,10 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte kinderfiets met zijwieltjes op Bol.com. Zo vinden we in de Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart - 2 handremmen de goedkoopste beste verkochte fiets met zijwieltjes.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte kinderfietsje met zijwielen op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 kinderfiets met zijwieltjes is 3.63 sterren.

De kinderfiets zijwieltjes met de beste reviews is de Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart - 2 handremmen. Bij de aanschaf van deze fiets met zijwieltjes ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Volare Black Cruiser Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart - 2 handremmen. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over kinderfietsen:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email