Houten kinderstoel

Houten kinderstoel kopen? Dit zijn de beste houten kinderstoelen van 2024!

Ben je op zoek naar een houten kinderstoel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste houtenkinderstoel van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een kinderstoel hout die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste kinderstoeltjes hout van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste houtenkinderstoel van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede kinderstoeltje hout te pakken!

Kinderkraft Meegroei Kinderstoel Enock - Zwart, KinderKraft

★★★★★
79,00

Omschrijving

Bestaat er een kinderstoel die meerdere jaren meegaat? Jawel! Dit is waar de ENOCK meegroeistoel over gaat. Dit tijdloze meubelstuk is zowel een veilige en praktische kinderstoel waar kinderen in kunnen eten als een ergonomische stoel voor oudere kinderen....

Kinderstoel Ciel Beige, Merkloos

★★★★★

Omschrijving

Houten stoel voor kinderen Wolkvormig Sprookjesachtige look Beige

Kinderkraft ENOCK - Houten Kinderstoel 3-in-1 - Hoogte verstelbaar - Natuur, KinderKraft

★★★★★
79,90

Omschrijving

Bestaat er een kinderstoel die meerdere jaren meegaat? Jawel! Dit is waar de ENOCK meegroeistoel over gaat. Dit tijdloze meubelstuk is zowel een veilige en praktische kinderstoel waar kinderen in kunnen eten als een ergonomische stoel voor oudere...

Bebeconfort Timba Kinderstoel - Natural Wood, Bebeconfort

★★★★★
89,99
76,95

Omschrijving

De evolutieve houten kinderstoel
De Bebeconfort Timba is een comfortabele houten kinderstoel die zich volledig aanpast aan je baby. Je kunt gemakkelijk van de ene positie naar de andere wisselen, want Timba is geschikt voor je opgroeiende kind tot 10 jaar. De Timba...

Kinderkraft FINI2 - Hoge kinderstoel - Dubbel eetblad - tot 5 jaar - Beige, KinderKraft

99,90

Omschrijving

Maak kennis met een van de best verkochte kinderstoelen op de markt – hier is de FINI 2, in een compleet nieuwe, opgefriste versie. Het is een praktische eetstoel 2-in-1 die is ontworpen met kinderen en hun comfort in...

Peppa Pig Houten kindertafel met 2 stoeltjes - Roze, Peppa Pig

★★★★★
39,95

Omschrijving

Met dit tafeltje hebben ze een eigen plekje om gezellig te zitten en te spelen. Dit leuke tafeltje komt namelijk met 2 stoeltjes! Fleur je slaap-, speel-, of woonkamer op met deze tafel en stoelen set van Peppa Pig!

Kinderkraft ENOCK - Houten Kinderstoel 3-in-1 - tot 10 jaar - Grijs, KinderKraft

★★★★★
79,90

Omschrijving

Bestaat er een kinderstoel die meerdere jaren meegaat? Jawel! Dit is waar de ENOCK meegroeistoel over gaat. Dit tijdloze meubelstuk is zowel een veilige en praktische kinderstoel waar kinderen in kunnen eten als een ergonomische stoel voor oudere...

Hauck Alpha+ - Kinderstoel - FSC® gecertificeerd beukenhout - Grey, Hauck

★★★★★
109,00
93,00

Omschrijving

Levenslange metgezel van duurzaam hout
De Alpha+ is gemaakt van Europees beukenhout, afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam en ecologisch bosgebruik dat planten en dieren beschermt.

Door de verstelbare zit- en voetplaat...

Hauck Alpha+ Kinderstoel - meegroeiend vanaf 6 maanden tot 90 kg - FSC® gecertificeerd beukenhout - Walnoot, Hauck

★★★★★
109,00
99,15

Omschrijving

Alpha+ - De houten kinderstoel die een leven lang meegroeit
Levenslange metgezel van duurzaam hout
De Alpha+ is gemaakt van Europees beukenhout, afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam en ecologisch bosgebruik...

Houten Kindertafel en 2 stoelen, W & O Products B.V.

★★★★★
34,95

Omschrijving

Met dit tafeltje hebben ze een eigen plekje om gezellig te zitten en te spelen. Dit leuke tafeltje komt namelijk met 2 stoeltjes! Fleur je slaap-, speel-, of woonkamer op met deze tafel en stoelen set!

Wat kost een houten kinderstoel gemiddeld?

Wil je een kinderstoel hout kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een kinderstoeltje hout. De gemiddelde aankoopprijs van een kinderstoeltjes hout is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €67,70.

Wat is een goede goedkope kinderstoel hout?

Nu je de gemiddelde prijs van een houten kinderstoel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een kinderstoeltjes hout gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €67,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte houtenkinderstoel op Bol.com. Zo vinden we in de Kinderstoel Ciel Beige de goedkoopste beste verkochte houten kinderstoel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte kinderstoeltje hout op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 houtenkinderstoel is 4.33 sterren.

De kinderstoel hout met de beste reviews is de Kinderkraft FINI2 - Hoge kinderstoel - Dubbel eetblad - tot 5 jaar - Beige. Bij de aanschaf van deze houten kinderstoel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Kinderkraft FINI2 - Hoge kinderstoel - Dubbel eetblad - tot 5 jaar - Beige. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over kinderstoelen

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email