Houten kinderstoel

Houten kinderstoel kopen? Dit zijn de beste houten kinderstoelen van 2024!

Ben je op zoek naar een houten kinderstoel? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste houtenkinderstoel van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een kinderstoel hout die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste kinderstoeltjes hout van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste houtenkinderstoel van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede kinderstoeltje hout te pakken!

Hauck Alpha+ Black kinderstoel, FSC® gecertificeerd beukenhout, Hauck

★★★★★
109,90

Omschrijving

Alpha+ - de houten kinderstoel die een leven lang meegroeitLevenslange metgezel uit duurzaam hout

De Alpha+ wordt gemaakt van Europees beukenhout, dat afkomstig is uit FSC®-gecertificeerde bossen. Daarbij wordt grote waarde gehecht aan ecologisch bosbeheer, waarbij planten en dieren...

Hauck Beta+ kinderstoelset - FSC®-gecertificeerd – Hout - inclusief wielen en houten tafel - Dark Grey, Hauck

164,90

Omschrijving

Beta+ - De kantelveilige, meegroeiende houten kinderstoelset
Veilige, levenslange begeleider van duurzaam beukenhout
De Beta+ wordt gemaakt van Europees beukenhout, dat afkomstig is uit FSC®-gecertificeerde bossen. Wij hechten waarde aan duurzaam en...

Kinderkraft Meegroei Kinderstoel Enock - Zwart, KinderKraft

★★★★★
82,90

Omschrijving

Bestaat er een kinderstoel die meerdere jaren meegaat? Jawel! Dit is waar de ENOCK meegroeistoel over gaat. Dit tijdloze meubelstuk is zowel een veilige en praktische kinderstoel waar kinderen in kunnen eten als een ergonomische stoel voor oudere kinderen....

Hauck kinderstoel set Alpha Newborn Set Plus, Dark Grey, Hauck

219,00
189,00

Omschrijving

Altijd op de goede hoogte
Tijdens het eten of bij een cappuccino tussendoor: met de kinderstoel Alpha+ en het bijpassende newborn-opzetzitje zit je kindje direct al aan tafel - comfortabel op ooghoogte.
Hoe groter je kind wordt, hoe lager de kinderstoel moet zijn. Door de verstelbare...

Bebeconfort Timba Kinderstoel - Natural Wood - Groeit mee met je kind - Verstelbaar - Optimale veiligheid, Bebeconfort

★★★★★
79,99
65,58

Omschrijving

De evolutieve houten kinderstoel
De Bebeconfort Timba is een comfortabele houten kinderstoel die zich volledig aanpast aan je baby. Je kunt gemakkelijk van de ene positie naar de andere wisselen, want Timba is geschikt voor je opgroeiende kind tot 10 jaar. De Timba...

Kinderkraft ENOCK - Houten Kinderstoel 3-in-1 - Hoogte verstelbaar - Natuur, KinderKraft

★★★★★
79,80

Omschrijving

Bestaat er een kinderstoel die meerdere jaren meegaat? Jawel! Dit is waar de ENOCK meegroeistoel over gaat. Dit tijdloze meubelstuk is zowel een veilige en praktische kinderstoel waar kinderen in kunnen eten als een ergonomische stoel voor oudere...

Hauck Alpha+ Select - Kinderstoel - Houtskool FSC® gecertificeerd beukenhout - Charcoal, Hauck

★★★★★
119,90
109,00

Omschrijving

DE HOOGWAARDIGE HOUTEN KINDERSTOEL DIE EEN LEVEN LANG MEEGROEIT

Dankzij de verstelbare zitting en voetensteun kun je de Alpha+ Select perfect aanpassen aan de lengte van je kind. In combinatie met een zitje voor pasgeboren baby's kun je hem al vanaf de geboorte gebruiken. Zodra je...

Hauck Alpha+ - kinderstoel - FSC®-gecertificeerd - Dark Grey, Hauck

★★★★★
129,00

Omschrijving

Alpha+ - de houten kinderstoel die een leven lang meegroeit

Europees beukenhout afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen met ecologisch bosbeheer, ter bescherming van planten en dieren. Het kruisriempje in lederlook en metallic elementen maken het elegante design helemaal af. Door...

Hauck Alpha+ - Kinderstoel - FSC® gecertificeerd beukenhout - Grey, Hauck

★★★★★
109,90
95,00

Omschrijving

Levenslange metgezel van duurzaam hout
De Alpha+ is gemaakt van Europees beukenhout, afkomstig uit FSC®-gecertificeerde bossen. Wij hechten veel waarde aan duurzaam en ecologisch bosgebruik dat planten en dieren beschermt.

Door de verstelbare zit- en voetplaat...

Kekk Diner Kinderstoel - Grijs, Kekk

★★★★★
99,49
49,95

Omschrijving

Ontbijt, lunch en dineren in de Kekk Diner Kinderstoel. Deze praktische kinderstoel met kunststof kuip is makkelijk in gebruik en geschikt voor kinderen die zelf al kunnen zitten. Dankzij de poten die je in kunt korten is de Kekk Diner Kinderstoel ook te gebruiken als kleuterstoeltje.

...

Wat kost een houten kinderstoel gemiddeld?

Wil je een kinderstoel hout kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een kinderstoeltje hout. De gemiddelde aankoopprijs van een kinderstoeltjes hout is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €107,00.

Wat is een goede goedkope kinderstoel hout?

Nu je de gemiddelde prijs van een houten kinderstoel weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een kinderstoeltjes hout gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €107,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte houtenkinderstoel op Bol.com. Zo vinden we in de Hauck Alpha+ Select - Kinderstoel - Houtskool FSC® gecertificeerd beukenhout - Charcoal de goedkoopste beste verkochte houten kinderstoel.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte kinderstoeltje hout op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 houtenkinderstoel is 4.25 sterren.

De kinderstoel hout met de beste reviews is de Hauck Beta+ kinderstoelset - FSC®-gecertificeerd – Hout - inclusief wielen en houten tafel - Dark Grey. Bij de aanschaf van deze houten kinderstoel ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Hauck Beta+ kinderstoelset - FSC®-gecertificeerd – Hout - inclusief wielen en houten tafel - Dark Grey. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over kinderstoelen

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email