Houten co sleeper

Houten co sleeper kopen? Dit zijn de beste houten co sleepers van 2024!

Ben je op zoek naar een co sleeper van hout met wieltjes? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste co sleeper van hout\ van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een co sleeper van wit hout die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste houten co sleepers van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste co sleeper van hout\ van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede houten co sleeper te pakken!

Wieg - Co-sleeper - 2 in 1 - 90 x 40 cm - incl. matras - massief beukenhout – Fillikid, Fillikid

★★★★★
162,95

Omschrijving

Wieg - Co-sleeper - 2 in 1 Inclusief wiegmatras

De wieg Cocon van het merk Fillikid is te gebruiken als wiegje maar ook als veilig bijzetbed of aanschuifbedje doordat één zijde uit de wieg kan worden gehaald en eenvoudig vast gemaakt kan worden aan het ouderlijk bed,...

Lionelo Leonie - Meegroeibed - Wieg - 5 niveaus - Instelbaar - 3in1, Lionelo

★★★★★
129,00
116,99

Omschrijving

Lionelo Leonie bijzetbed

 • Schommelfunctie en stabiele bedfunctie
 • Rustige slaap van het kind en de ouders
 • 5 niveaus hoogteverstelling
 • Instelbaar hellingshoek – voorkomt refluxklachten
 • Zacht en...

Maxi-Cosi Iora Co-Sleeper - Essential Grey, Maxi-Cosi

★★★★★
209,99
172,00

Omschrijving

Gun jezelf wat gemoedsrust na een lange dag en vertrouw erop dat je baby in luxe slaapt op slechts een armlengte van je verwijderd. Maxi-Cosi Iora is een geavanceerde babywieg aan bed dat gemakkelijk kan worden aangepast, en heeft bovendien de comfortabelste matras waar je baby van...

Lionelo Leonie - Meegroeibed - Wieg - 5 niveaus - Instelbaar - 3in1, Lionelo

★★★★★
129,99

Omschrijving

Lionelo Leonie bijzetbed

 • Schommelfunctie en stabiele bedfunctie
 • Rustige slaap van het kind en de ouders
 • 5 niveaus hoogteverstelling
 • Instelbaar hellingshoek – voorkomt refluxklachten
 • Zacht en...

Colorfull Home - Wieg - Co-Sleeper - Aanschuifwieg - 40x80 cm - Naturel, Colorfull Home

★★★★★
75,99

Omschrijving

Wieg / Co-sleeper Bedside Open 40x80

Met deze co-sleeper wieg heeft je kindje de eerste 6 maanden een heerlijk plekje om lekker te slapen, maar ook om aan te schuiven bij papa en mama. Dit houten wiegje heeft namelijk één zijkant die normaal gemonteerd kan worden, maar die ook een slag omlaag...

SnüzPod4 Co-Sleeper - 100x49 cm. - Natural, Snuz

★★★★★
245,00

Omschrijving

Met de SnüzPod4 Co-Sleeper – 100×49 cm. wordt voeden eenvoudig en slaap je altijd dicht bij je kindje. Gebruik de wieg vanaf de geboorte tot je kindje 6 maanden oud is. De wieg wordt geleverd met een ademend en comfortabel matras. De wieg is eenvoudig vast te maken aan de meeste bedden met de...

BabyRace Ovaal Beukenhouten Wiegje - Schommelwiegje - Inclusief Wiegbekleding, BabyRace

★★★★★
329,90

Omschrijving

Slapeloze nachten zijn voorbij in het ovale babywiegje van BabyRace.

 • Uniek wiegje met schommelfunctie;
 • Design babywiegje in een ovale vorm;
 • Inclusief hemeltje en wiegbekleding;
 • Een duurzaam wiegje voor dag & nacht voor je newborn...

Co-sleeper met wieg functie - baby bedje en baby wieg in 1, Playzkids

★★★★★
198,99

Omschrijving

Best uit de test. Co-sleeper met wieg functie. Een baby bedje en baby wieg in 1. Speciaal ontworpen om een hechte band met je kind te ontwikkelen.

Wieg functie:
Deze co-sleeper is een uniekem. Anders dan andere heeft deze ook een wiegfunctie. Zo kan je kleintje heerlijk...

Wieg - Co-sleeper - 2 in 1 - 90 x 40 cm - alles in 1 set - incl. matras, beddengoed en bedomrander - Fillikid, Fillikid

★★★★★
197,95

Omschrijving

Alles in 1 set: Inclusief wiegmatras, grotere bedomrander, dekbed en kussentje en dekbedovertrek

De wieg Cocon van het merk Fillikid is te gebruiken als wiegje maar ook als veilig bijzetbed of aanschuifbedje doordat één zijde uit de wieg kan worden gehaald en eenvoudig vast gemaakt...

Bednest Co-slaap baby wiegje 4 in 1, Bednest

★★★★★
499,00

Omschrijving

Bednest Co-Sleeping wiegje

Misschien is dit wel het mooiste bedje wat er is. Qua looks, maar ook qua kwaliteit en functionaliteit. Want, je gebruikt dit bedje in een handomdraai als co-sleep wiegje, als mozesmandje, vrijstaand wiegje of reisbedje! Het werkt heel...

Wat kost een co sleeper van hout met wieltjes gemiddeld?

Wil je een co sleeper van wit hout kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een houten co sleeper. De gemiddelde aankoopprijs van een houten co sleepers is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €212,20.

Wat is een goede goedkope co sleeper van wit hout?

Nu je de gemiddelde prijs van een co sleeper van hout met wieltjes weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een houten co sleepers gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €212,20 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte co sleeper van hout\ op Bol.com. Zo vinden we in de Lionelo Leonie - Meegroeibed - Wieg - 5 niveaus - Instelbaar - 3in1 de goedkoopste beste verkochte co sleeper van hout met wieltjes.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte houten co sleeper op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 co sleeper van hout\ is 4 sterren.

De co sleeper van wit hout met de beste reviews is de Maxi-Cosi Iora Co-Sleeper - Essential Grey. Bij de aanschaf van deze co sleeper van hout met wieltjes ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Maxi-Cosi Iora Co-Sleeper - Essential Grey. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email