Elvie borstkolf

Elvie borstkolf kopen? Dit zijn de beste Elvie borstkolven van 2023!

Ben je op zoek naar een borstkolf Elvie? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Elvie borstkolf van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Elvie borstkolven die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste Elvie kolven van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Elvie borstkolf van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Elvie kolf te pakken!

Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf - Draagbaar - Hands-free - Geluidsloos - incl. 4 flessen, Elvie

★★★★★
599,99
509,99

Omschrijving

Elvie Pump Double - Dubbele Elektrische Borstkolf

Elvie Pump (Double) is een slimme, compacte & draagbare elektrische borstkolf met een capaciteit van 300 ml. Elvie Pump zit discreet in de bh en kan worden bediend via de “Pump with Elvie” app voor...

Elvie - Manuele borstkolf - Curve, Elvie

★★★★★
39,99
31,99

Omschrijving

Met de Elvie Curve manuele borstkolf kolf je moeiteloos en comfortabel melk af. Plaats de kolf in je beha en geniet van totale bewegingsvrijheid!

- Gemakkelijk te gebruiken: druk op het siliconen zakje om natuurlijke zuigkracht te creëren.
- Draagbaar: past in je beha, zo houd jij...

Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf - Draagbaar - Hands-free - Geluidsloos - Incl. 2 flessen, Elvie

★★★★★
329,99
280,49

Omschrijving

Elvie Pump Single - Enkele Elektrische Borstkolf

Productomschrijving

Elvie Pump (Single) is een slimme, compacte & draagbare elektrische borstkolf met een capaciteit van 150 ml. Elvie Pump zit discreet in de bh en kan...

Elvie Stride - Afsluiter - Set van 3 stuks - Accessoire voor Elvie Stride Borstkolf - BPA-vrij, Elvie

19,99

Omschrijving

Elvie Stride afsluiters (set van 3)
De afsluiters zorgen ervoor dat de melk alleen de cups in stroomt. Ze zijn het sluitstuk van het gesloten kolfsysteem. BPA-vrij, geschikt voor de vaatwasser en voedselveilig.
Wat zit er in de verpakking? 3 afsluiters

Elvie Stride - Diafragma - Set van 2 stuks - Accessoire voor Elvie Stride Borstkolf, Elvie

19,99

Omschrijving

Elvie Stride diafragma’s (set van 2)
Diafragma’s worden vastgemaakt aan de borstschelpen van Elvie Stride en zorgen voor een veilig, gesloten kolfsysteem met maximale hygiëne. BPA-vrij, geschikt voor de vaatwasser en voedselveilig.
Wat zit er in de verpakking? 2 diafragma’s

Elvie Pump Afsluiters Voor De Elvie Pump - Pak van 2 Stuks, Elvie

22,99

Omschrijving

Productnaam: Afsluiters Voor De Elvie Pump - Pak van 2 stuks

Reservedelen van afsluiters voor gebruik met de Elvie Pump.
Ontworpen om te bevestigen aan de Elvie Pump borstschelpen voor een gesloten kolfsysteem, de afsluiters zijn van levensmiddelenkwaliteit en...

Elvie Stride - Cups - Set van 2 stuks - Herbruikbare Cups Voor Opvangen Moedermelk - 150 ml - Accessoire voor Elvie Stride Borstkolf, Elvie

★★★★★
29,99

Omschrijving

Elvie Stride cups (set van 2)
De onopvallende, herbruikbare cups vangen moedermelk op in de bh in combinatie met Elvie Stride. In elke cup kan tot 150 ml/5 oz moedermelk worden opgevangen, die vervolgens door het losmaken van de stop makkelijk in het gewenste flesje of bakje kan worden...

Elvie Stride - Oplaadkabel - Snelladen USB-C - Opladen van Elvie Stride Borstkolf, Elvie

19,99

Omschrijving

Elvie Stride oplaadkabel
De Elvie Stride oplaadkabel kan worden gebruikt om Elvie Stride snel en makkelijk op te laden. Thuis, in de auto of onderweg.
Wat zit er in de verpakking? 1 USB-C Oplaadkabel

Elvie Stride - Tailleclip - Accessoire voor Elvie Stride Borstkolf, Elvie

21,99

Omschrijving

Elvie Stride tailleclip
Met de Elvie Stride tailleclip kun je de Elvie Stride aansturingsmodule onopvallend vastmaken aan een tailleband, zak, bh of kraag, zodat moeders het product volledig handsfree kunnen gebruiken.
Wat zit er in de verpakking? 1 clip, 1 hoes

Wat kost een borstkolf Elvie gemiddeld?

Wil je een Elvie borstkolven kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Elvie kolf. De gemiddelde aankoopprijs van een Elvie kolven is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €105,44.

Wat is een goede goedkope Elvie borstkolven?

Nu je de gemiddelde prijs van een borstkolf Elvie weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een Elvie kolven gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €105,44 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Elvie borstkolf op Bol.com. Zo vinden we in de Elvie Stride - Oplaadkabel - Snelladen USB-C - Opladen van Elvie Stride Borstkolf de goedkoopste beste verkochte borstkolf Elvie.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Elvie kolf op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Elvie borstkolf is 3.75 sterren.

De Elvie borstkolven met de beste reviews is de Elvie Stride - Afsluiter - Set van 3 stuks - Accessoire voor Elvie Stride Borstkolf - BPA-vrij. Bij de aanschaf van deze borstkolf Elvie ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Elvie Stride - Afsluiter - Set van 3 stuks - Accessoire voor Elvie Stride Borstkolf - BPA-vrij. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over borstkolven:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email