Difrax speen

Difrax speen kopen? Dit zijn de beste Difrax spenen van 2024!

Ben je op zoek naar een Difrax fopspeen? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Difrax speen van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Difrax spenen die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste spenen Difrax van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Difrax speen van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede speen Difrax te pakken!

Difrax - Dental Fopspeen - 0 tot 6 Maanden - Lichtroze Orthodontische Speen - 2 st., Difrax

★★★★★
10,59
9,06

Omschrijving

De lichtroze 0-6 Maanden Difrax Dental Pure fopspeen heeft een platte en bolle kant waardoor je kindje meer grip ervaart en de speen zo beter in het mondje kan houden.

Pluspunten van Difrax Dental fopspenen:

 • Difrax fopspenen hebben een siliconen zuiggedeelte wat...

Difrax - Dental Fopspeen - Newborn - Lichtroze Orthodontische Speen - 2 st., Difrax

★★★★★
10,49
8,92

Omschrijving

De lichtroze Newborn Difrax Dental Pure fopspeen heeft een platte en bolle kant waardoor je kindje meer grip ervaart en de speen zo beter in het mondje kan houden.

Pluspunten van Difrax Dental fopspenen:

 • Difrax fopspenen hebben een siliconen zuiggedeelte wat...

Difrax - Natural Fopspeen - 20+ Maanden - Glow in the Dark Speen - 2 st., Difrax

★★★★★
12,49
9,99

Omschrijving

De Glow in the Dark 20+ Maanden Natural Difrax fopspeen is makkelijk terug te vinden in het donker. Leg de speen overdag in de zon en vind deze 's nachts gemakkelijk terug in het bed van je kindje.

Pluspunten van Difrax Natural fopspenen:

 • Difrax...

Difrax - Natural Fopspeen - 6+ Maanden - Glow in the Dark Speen - 2 st., Difrax

★★★★★
15,95

Omschrijving

De Glow in the Dark 6+ maanden Natural Difrax fopspeen is makkelijk terug te vinden in het donker. Leg de speen overdag in de zon en vind deze 's nachts gemakkelijk terug in het bed van je kindje.

Pluspunten van Difrax Natural fopspenen:

 • Difrax...

Difrax - Natural Fopspeen - 0 tot 6 Maanden - Glow in the Dark Speen - 2 st., Difrax

★★★★★
15,95

Omschrijving

De 0 tot 6 maanden Natural Difrax Glow in the Dark fopspeen is makkelijk terug te vinden in het donker. Leg de speen overdag in de zon en vind deze 's nachts gemakkelijk terug in het bed van je kindje.


Pluspunten van Difrax Natural fopspenen:

  ...

Difrax - Natural Fopspeen - 12+ Maanden - Glow in the Dark Speen - 2 st., Difrax

★★★★★
12,49
9,99

Omschrijving

De Glow in the Dark 12+ maanden Natural Difrax fopspeen is makkelijk terug te vinden in het donker. Leg de speen overdag in de zon en vind deze 's nachts gemakkelijk terug in het bed van je kindje.

Pluspunten van Difrax Natural fopspenen:

 • Difrax...

Difrax - Dental Fopspeen - 18+ Maanden - Donkerblauw/Grijs/Roodbruin/Geel - Orthodontische Spenen - 4 st., Difrax

★★★★★
23,89

Omschrijving

De donkerblauwe, grijze, roodbruine en gele 18+ Maanden Dental Difrax Pure fopspenen sluiten perfect aan op het gezichtje van je baby en voorzien in de natuurlijke zuigbehoefte, waardoor je kindje zich geborgen en kalm voelt.

Pluspunten van Difrax Dental fopspenen:

  ...

Difrax - Natural Fopspeen - Newborn - Lichtblauwe Speen - 2 st., Difrax

10,58

Omschrijving

De lichtblauwe Newborn Natural Difrax Pure sluit perfect aan op het gezichtje van je baby en voorziet in de natuurlijke zuigbehoefte, waardoor je kindje zich geborgen en kalm voelt.

Pluspunten van Difrax Dental fopspenen:

 • Difrax fopspenen hebben een siliconen...

Difrax Fopspeen - Natural - 6/12 maanden - Siliconen - Stone/Sage - 2 Stuks, Difrax

★★★★★
13,29

Omschrijving

Difrax Fopspeen - Natural - 6/12 maanden - Siliconen - Stone/Sage - 2 Stuks De Difrax Fopspeen Dental 6-12 M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn...

Difrax 20+ Maanden Natural Fopspeen 4 stuks, Difrax

23,99

Omschrijving

De GEMS collectie van Difrax bestaat uit prachtige natuurlijke kleuren, stralend als een edelsteen.

 • De vlindervorm laat het neusje vrij
 • Extra luchttoevoer voorkomt huidirritatie
 • Stevig zuiggedeelte stimuleert afleren

De Difrax Fopspeen Natural...

Wat kost een Difrax fopspeen gemiddeld?

Wil je een Difrax spenen kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een speen Difrax. De gemiddelde aankoopprijs van een spenen Difrax is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €13,40.

Wat is een goede goedkope Difrax spenen?

Nu je de gemiddelde prijs van een Difrax fopspeen weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een spenen Difrax gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €13,40 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Difrax speen op Bol.com. Zo vinden we in de Difrax - Natural Fopspeen - Newborn - Lichtblauwe Speen - 2 st. de goedkoopste beste verkochte Difrax fopspeen.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte speen Difrax op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Difrax speen is 4.38 sterren.

De Difrax spenen met de beste reviews is de Difrax - Natural Fopspeen - Newborn - Lichtblauwe Speen - 2 st.. Bij de aanschaf van deze Difrax fopspeen ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Difrax - Natural Fopspeen - Newborn - Lichtblauwe Speen - 2 st.. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email