De eerste jaren van jouw kleintje vastleggen Zo doe je dat

De eerste jaren van jouw kleintje vastleggen? Zo doe je dat!

De eerste paar jaren van jouw kindje vliegen voorbij. Voor je het weet brabbelen ze hun eerst woordje bij elkaar, leren ze lopen of gaan ze naar school. Kinderen groeien zo snel op. Daarom wil je de herinneringen voor altijd vastleggen. Dit kan je natuurlijk gemakkelijk doen met een fotoalbum, maar er zijn nog veel meer manieren waarop je de eerste jaren van jouw kleintje kunt vastleggen. Hieronder lees je er meer over.

Foto op canvas

Canvas is het perfecte materiaal om herinneringen van jouw kleintje op af te drukken. Naast dat het super leuk is om een foto van jouw kind op een groot doek te hebben, geeft een foto op canvas ook een persoonlijke touch aan jouw interieur. Een andere leuke bijkomstigheid is dat je zo ook nog eens het zelfvertrouwen van jouw kind een boost geeft. Kinderen die in een huis opgroeien waar foto’s van zichzelf en hun gezin hangen voelen zich namelijk veiliger en geliefder.

Herinneringen box

Naast foto’s brengen bepaalde kledingstukken, speelgoed of knutselwerkjes ook veel herinneringen met zich mee. Het is dan ook zonde om deze zomaar weg te stoppen of helemaal weg te gooien. Om deze items net wat meer waarde te geven kan je ze in een speciale herinneringen box stoppen. Dit is niet alleen leuk voor jou om als ouder in te kijken, maar jouw kind zal er later ook erg blij mee zijn. Als herinneringen box kan je gewoon een simpele schoenendoos gebruiken of je kan er een speciale doos voor aanschaffen.

Babyboek

Foto’s en video’s zijn natuurlijk een uitstekende manier om herinneringen vast te leggen, maar niets beschrijft een situatie zo goed als het geschreven woord. Bepaalde gevoelens of gebeurtenissen zijn daarnaast niet eens uit te drukken in beeld. Een babyboek is daarom een ideale manier om de eerste jaren van jouw kindje vast te leggen. In zo’n babyboek kan je schrijven over mijlpalen of losse herinnneringen en je kan bepaalde gevoelens en gedachtes kwijt. Deze verhalen kun je versterken door er foto’s of kaartjes aan toe te voegen. 

Er zijn dus super veel dingen die je kan doen om de eerste jaren van jouw kindje vast te leggen. Denk aan een fotoboek of een foto op canvas, een herinneringen box of een babyboek. Met deze manieren zorg je ervoor dat je de eerste jaren van jouw kleintje nooit vergeet. 

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email