Crypto en jouw baby Hoe digitale valuta’s de toekomst vormgeven

Crypto en jouw baby: Hoe digitale valuta’s de toekomst vormgeven

Zelf ben je er misschien nog maar net ingestapt, maar voor jouw baby zal het misschien wel de gebruikelijke gang van zaken zijn. Het gaat dan hoe crypto en digitale valuta in de toekomst een rol gaan spelen. Het is natuurlijk wel goed om dan nu alvast een idee te hebben van de mogelijkheden die er liggen. Dit helpt je om nu al de goede keuzes te maken waar jouw kind dan op latere leeftijd van zal profiteren.

Rol in het betalingsverkeer

Hoewel er vooral veel aandacht is voor de manier waarop met crypto verdiend kan worden door te beleggen, was de oorspronkelijke insteek natuurlijk dat het vooral een nieuwe manier van betalen moest worden. Dit gold vooral voor Bitcoin. Die wens, om met cryptomunten te gaan betalen, leeft nog steeds. De kans dat er met digitale euro’s betaald gaat worden in de nabije toekomst is behoorlijk groot. Dit is dus een goede reden om vooral veel kennis op te doen over hoe dit werkt, zo weet je waar het over gaat als jouw kind het straks over dingen heeft die voor hem of haar de normaalste zaak van de wereld zijn.

Mogelijkheden om te beleggen

Ook het beleggen in de verschillende crypto’s blijft een grote rol spelen. Kijk naar de koers van Shiba Inu en je hebt al een idee van wat er op dit moment allemaal speelt in de markt. Wil je dus een potje voor je baby maken, zodat deze later een goed startkapitaal heeft voor het leven? Dan kan je er goed aan doen om nu al te beginnen met beleggen. Dit geldt overigens net zo goed voor de koers van ethereum bekijken bij Bitvavo. Of voor andere munten waar je aandacht voor hebt omdat die er goed voorstaan.

De uitgebreide mogelijkheden van blockchain

Het fijne aan blockchaintechnologie is dat het voor veel meer dingen ingezet kan worden dan voor de betalingsverkeer alleen. Zo zijn er allerlei dingen in vast te leggen die voor iedereen inzichtelijk zijn en die niet te veranderen zijn. Daarmee kan je dus ook digitale contracten verzorgen. Ook kan je certificaten van echtheid ermee garanderen. Zo kan in de toekomst jouw kind dus op allerlei manieren een verdienmodel halen uit crypto en de bijbehorende technologie. Het is dus belangrijk om te weten dat hier genoeg kansen voor ze zullen liggen wanneer ze wat groter worden.

Onderdeel van het geheel

Het is belangrijk om crypto niet als iets afzonderlijks te zien in een aparte wereld. Het is juist zo dat dit onderdeel van het geheel is. Het is gewoon een deel van de moderne wereld. Waar je voorheen misschien kansen zag in het investeren in aandelen, grondstoffen of zelfs speelgoed, daar kan je nu ook kansen zien door je al vroeg te richten op crypto. Daar heb je dan niet alleen zelf profijt van, maar kan je ook voordeel voor je kind mee verzorgen. Het is daarom belangrijk om dit snel te omarmen en er je voordeel mee te doen.

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email