boxkleed beige

Boxkleed beige kopen? Dit zijn de beste boxkleden beige van 2024!

Ben je op zoek naar een beige boxkleden? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste beige boxkleed van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een boxkleed beige die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste boxkleed zandkleur van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste beige boxkleed van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede boxkleed rond beige te pakken!

Novéy - Boxkleed 75x95 cm - Sterren - Grijs - Beige - Baby - Speelkleed, Novéy

★★★★★
49,95

Omschrijving

Samen reizen naar de sterren!

Jouw kindje verdient natuurlijk het allerbeste. Verwen hem of haar daarom met dit prachtige boxkleed vol schitterende sterren. Het boxkleed van 75x95 is een lust voor het oog. De rustige print in zachtgrijs met wit zorgt voor een harmonische boxomgeving....

Jollein - Boxkleed Rond (Nougat) - Basic Knit - Katoen - Speelkleed Baby - 95cm, Jollein

★★★★★
49,99
35,99

Omschrijving

Een box is een eigen plekje voor jouw kleintje waar gespeeld, getukt kan worden, maar ook een plek om de wereld om zich heen te ontdekken. En dit allemaal gezellig in de huiskamer bij papa en mama. Het is wel zo prettig als je dan comfortabel kan liggen als baby.

Het Basic Knit...

Jollein - Boxkleed (Nougat) - Basic Knit - Katoen - Speelkleed Baby - 80x100cm, Jollein

★★★★★
47,99
44,99

Omschrijving

Je baby ligt heerlijk zacht op dit prachtig effen gekleurde boxkleed. Het boxkleed uit het Basic Knit thema is tweezijdig te gebruiken. De ene kant van het boxkleed is de gebreide zijde en de andere kant is gemaakt van zachte fleece stof, beiden in dezelfde kleur.

Dit boxkleed van...

Boxkleed Funnababy Sand Rainbow, Funnababy

25,99

Omschrijving

Boxkleed Funnababy

Dit leuke boxkleed is van het merk Funnababy. Het boxkleed is voorzien van twee verschillende zijdes. Aan de ene kant heb je een vrolijke all-over print en aan de andere kant is het boxkleed voorzien van een neutrale kleur. Het boxkleed heeft een afmeting van 80x100cm en...

Jollein - Boxkleed 75x95cm - Speelkleed Baby - Basic Knit - Nougat, Jollein

47,99
38,69

Omschrijving

Je baby ligt heerlijk zacht op dit prachtig effen gekleurde boxkleed. Het boxkleed uit het Basic Knit thema is tweezijdig te gebruiken. De ene kant van het boxkleed is de gebreide zijde en de andere kant is gemaakt van zachte fleece stof, beiden in dezelfde kleur.

Dit boxkleed van...

Funnababy Boxkleed - Uni Sand - 80 x 100 cm, Funnababy

★★★★★
25,99

Omschrijving

Boxkleed Funnababy

Dit leuke boxkleed is van het merk Funnababy. Het boxkleed is voorzien van twee verschillende zijdes. Aan de ene kant heb je een vrolijke all-over print en aan de andere kant is het boxkleed voorzien van een neutrale kleur. Het boxkleed heeft een afmeting van 75x95 cm en is...

Novéy - Boxkleed 75x95 cm - Bos Dieren - Bosdieren - Grijs, Novéy

★★★★★
49,95

Omschrijving

Veilig de wereld ontdekken met lieve bosvriendjes!

Terwijl je baby lekker ligt te kraaien, voelt hij of zij zich nooit alleen. Hij of zij is namelijk omringt door vriendjes uit het bos! De schattige beertjes, vosjes en egels houden je baby gezelschap, terwijl hij of zij zich voor het...

Jollein - Boxkleed (Nougat) - Pure Knit - Biologisch Katoen - Speelkleed Baby - 75x95cm, Jollein

★★★★★
48,99

Omschrijving

Je baby ligt heerlijk zacht op dit prachtig effen gekleurde boxkleed. Het boxkleed uit het Pure Knit thema is tweezijdig te gebruiken. De ene kant van het boxkleed is de gebreide zijde en de andere kant is gemaakt van zachte katoenen stof, beiden in dezelfde kleur.

Dit boxkleed van...

Jollein Boxkleed 75x95cm - Nougat, Jollein

35,99

Omschrijving

Dit mooie boxdek is fijn om te gebruiken in de box zodat jouw kleintje nóg comfortabeler kan spelen. Ook kun je het boxdek perfect gebruiken in combinatie met het bijpassende boxkleed in dezelfde print. Een boxdek heeft als voordeel dat hij makkelijk kan worden afgenomen met een vochtige doek...

Novéy - Boxkleed 75x95 cm - Beertje - Grijs - Beige, Novéy

★★★★★
49,95

Omschrijving

Zacht genieten tussen beertjes, hartjes, en sterren!

Welke baby ligt er nu niet graag op zo’n heerlijk zacht boxkleed met schattige beertjesprint? Terwijl jouw baby lekker ligt te trappelen en rollen, verschuift het boxkleed met een afmeting van 75x95 geen millimeter door de handige...

Wat kost een beige boxkleden gemiddeld?

Wil je een boxkleed beige kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een boxkleed rond beige. De gemiddelde aankoopprijs van een boxkleed zandkleur is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €39,70.

Wat is een goede goedkope boxkleed beige?

Nu je de gemiddelde prijs van een beige boxkleden weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een boxkleed zandkleur gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €39,70 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte beige boxkleed op Bol.com. Zo vinden we in de Funnababy Boxkleed - Uni Sand - 80 x 100 cm de goedkoopste beste verkochte beige boxkleden.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte boxkleed rond beige op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 beige boxkleed is 4.86 sterren.

De boxkleed beige met de beste reviews is de Boxkleed Funnababy Sand Rainbow. Bij de aanschaf van deze beige boxkleden ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Boxkleed Funnababy Sand Rainbow. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over boxkleden:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email