billendoekjes aanbieding

Billendoekjes aanbieding kopen? Dit zijn de beste billendoekjes aanbiedingen van 2023!

Ben je op zoek naar een aanbieding billendoekje? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste aanbieding billendoekjes van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een billendoekje aanbieding die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste billendoekjes aanbiedingen van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste aanbieding billendoekjes van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede billendoekjes aanbieding te pakken!

Etos Baby Waterdoekjes - Billendoekjes - Megabox - 1440 stuks (24 x 60 stuks), Etos

★★★★★
39,99

Omschrijving

Etos Baby Waterdoekjes Megabox - 1440 stuks (24 x 60 stuks)

Etos Baby Waterdoekjes zijn 100% vezeldoekjes van natuurlijke oorsprong zonder plastic. Deze doekjes

  • zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van de gevoelige babyhuid.
  • zijn zonder alcohol en...

Huggies billendoekjes - Pure 99% water - 20 x 56 stuks - 1020 doekjes - voordeelverpakking, Huggies

★★★★★
31,91

Omschrijving

Huggies Babydoekjes Pure 99% water, 56 stuks x 20 verpakkingen - Voordeelverpakking
Huggies babydoekjes Pure zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ze zorgen voor een perfecte, zachte reiniging net zoals water en katoen, zelfs geschikt voor pasgeborenen. Zonder geurstof,...

Huggies billendoekjes - Natural Care - 20 x 56 stuks – 1.120 doekjes, Huggies

★★★★★
24,88

Omschrijving

Huggies Natural Care billendoekjes zijn verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E, bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen.
Natural Care doekjes hebben natuurlijke, absorberende vezels voor een gezonde huid. Een unieke structuur gemaakt van 70% natuurlijke vezels, zonder...

Komili Billendoekjes Pure 99% Water 1 pak 80 doekjes, Komili

★★★★★
10,49

Omschrijving

Komili Billendoekjes Pure 99% Water 1 pak 80 doekjes

Huggies Natural Care Babydoekjes - biologisch afbreekbaar billendoekjes- Natural Biodegradable - 21 x 48 stuks - 1536 doekjes, Huggies

46,00

Omschrijving

Huggies Natural Care Babydoekjes Natural Biodegradable

Jouw knuffels geven een baby liefde, aandacht en geborgenheid. Precies wat onze doekjes ook doen. De doekjes van Huggies® zijn gemaakt van natuurlijke vezels die mild zijn voor de tere babyhuid. Ze reinigen de huid en beschermen...

Huggies billendoekjes - Pure 99% water - 40 x 56 stuks - 2040 doekjes - voordeelverpakking, Huggies

51,71

Omschrijving

Huggies Babydoekjes Pure 99% water, 56 stuks x 40 verpakkingen - Voordeelverpakking
Huggies babydoekjes Pure zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ze zorgen voor een perfecte, zachte reiniging net zoals water en katoen, zelfs geschikt voor pasgeborenen. Zonder geurstof,...

Pampers Billendoekjes Sensitive - zonder parfum - 156 doekjes (3x52), Pampers

10,99

Omschrijving

Pampers Sensitive Billendoekjes

Je baby’s gevoelige huid verdient de vertrouwde huidbescherming van Pampers. Omdat ze speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid van je baby.

Reinigt de huid mild en biedt de vertrouwde...

Pampers - Pure Coconut - Billendoekjes - 42 doekjes - 1 x 42, Pampers

11,95

Omschrijving

Pampers - Pure Coconut - Billendoekjes - 42 doekjes - 1 x 42

Als het om het reinigen en beschermen van je baby's gevoelige huid gaat, zou je niet met minder genoegen moeten nemen. Pampers Pure Coconut babydoekjes zijn gemaakt met een vleugje kokosolie, een natuurlijk krachtige...

Huggies billendoekjes - 100% plasticvrij - biologisch afbreekbaar - 24 x 48 stuks - 1152 doekjes, Huggies

44,10

Omschrijving

Als een fabrikant van billendoekjes roept dat het product voor ''99% uit water bestaat'', wist je dat die 99% dan vaak alleen gaat over de vloeistof in het doekje?
Ja, je leest het goed. Dat zegt dus niets over de duurzaamheid van het doekje zelf. Je denkt als consument duurzame...

Huggies billendoekjes - 100% plasticvrij - biologisch afbreekbaar - 48 x 48 stuks - 2304 doekjes, Huggies

77,40

Omschrijving

Als een fabrikant van billendoekjes roept dat het product voor ''99% uit water bestaat'', wist je dat die 99% dan vaak alleen gaat over de vloeistof in het doekje?
Ja, je leest het goed. Dat zegt dus niets over de duurzaamheid van het doekje zelf. Je denkt als consument duurzame...

Wat kost een aanbieding billendoekje gemiddeld?

Wil je een billendoekje aanbieding kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een billendoekjes aanbieding. De gemiddelde aankoopprijs van een billendoekjes aanbiedingen is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €34,30.

Wat is een goede goedkope billendoekje aanbieding?

Nu je de gemiddelde prijs van een aanbieding billendoekje weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een billendoekjes aanbiedingen gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €34,30 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte aanbieding billendoekjes op Bol.com. Zo vinden we in de Komili Billendoekjes Pure 99% Water 1 pak 80 doekjes de goedkoopste beste verkochte aanbieding billendoekje.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte billendoekjes aanbieding op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 aanbieding billendoekjes is 4.5 sterren.

De billendoekje aanbieding met de beste reviews is de Huggies Natural Care Babydoekjes - biologisch afbreekbaar billendoekjes- Natural Biodegradable - 21 x 48 stuks - 1536 doekjes. Bij de aanschaf van deze aanbieding billendoekje ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Huggies Natural Care Babydoekjes - biologisch afbreekbaar billendoekjes- Natural Biodegradable - 21 x 48 stuks - 1536 doekjes. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over billendoekjes:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email