Search
Close this search box.
Ardo borstkolf

Ardo borstkolf kopen? Dit zijn de beste Ardo borstkolven van 2023!

Ben je op zoek naar een Ardo borstkolf? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Ardo borstkolven van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Ardo kolf die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste borstkolf Ardo van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Ardo borstkolven van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Ardo kolven te pakken!

Ardo Calypso Elektrische Borstkolf Double Plus | Dubbele kolf, Ardo

★★★★★

Omschrijving

Calypso Elektrische Borstkolf Double Plus
De Ardo Calypso Double Plus is een dubbelzijdige elektrische kolf. De borstkolf is van goede kwaliteit, zeer stil en een scherpe prijs.

BPA-vrij
Alle onderdelen bij Ardo kolven zijn BPA-vrij. BPA is...

Ardo Borstkolf - Ardo - Calypso-to-go, Ardo

★★★★★

Omschrijving

De behoedzame borstkolf voor optimale mobiliteit. Met dit pakket blijven er geen wensen over! Met de geniale Calypso dubbelzijdige borstkolf en de praktische borstvoedingsaccessoires ben je perfect uitgerust en zorgt de moderne borstvoedingstas voor optimale mobiliteit. De uitrusting bevat...

Ardo Pumpset Kit, Ardo

26,49

Omschrijving

Ardo Pumpset Kit Met de Ardo Pumpset Kit kun je de Ardo Amaryll handkolf heel makkelijk omzetten naar een afkolfset die je nodig hebt voor de Ardo Calypso elektrische borstkolf. Zo hoef je alleen nog maar de Calypso motor aan te schaffen zonder de overige accessoires om de elektrische borstkolf...

Ardo Amaryll Start handkolf, Ardo

Omschrijving

Nieuw van Ardo de een voordelige handkolf

Met de Ardo Amaryll start hand-borstkolf kunnen vacuümsterkte en afkolfritme onafhankelijk van elkaar aan de persoonlijke behoeftes en het individuele zuiggedrag van je baby aangepast worden. Dit kun je doen door een hendel in te knijpen....

Ardo Service Kit, Ardo

18,50

Omschrijving

Ardo Service Kit De Ardo Service Kit bestaat uit de belangrijkste vervangings- en slijtageonderdelen van de Ardo afkolfset. Handig voor als er een onderdeel van de afkolfset kwijt of beschadigd is! Met deze Service kit is jouw afkolfset weer zo goed als nieuw. De Service kit bestaat uit 2...

Ardo Calypso Borstkolf, Ardo

★★★★★
144,99

Omschrijving

De Ardo Calypso borstkolf is een electrische comfortabele borstkolf en is standaard uitgevoerd als enkelzijdige kolf. De kolf kan wel met de aanschaf van een extra enkelzijdige set gebruikt worden als een dubbelzijdige kolf.

Zowel in stimulatiemodus als ook in de afkolfmodus kunnen...

Ardo Amaryll handkolf, Ardo

34,95

Omschrijving

Ardo Amaryll Handkolf Met de Ardo Amaryll Handkolf kun je praktisch en efficint handmatig kolven. Omdat de hendel draaibaar is, is de Amaryll Handkolf geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Ook voor vrouwen met kleine handen is de kolf makkelijk te bedienen. Bij de handkolf wordt een...

Borstschild Inzetstuk 22Mm (Per 2 Stuks Verpakt), Ardo

12,50

Omschrijving

Ardo Borstschelpverkleiner 22 mm 2 Stuks Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. De grootte van de borstschelp is goed wanneer de tepel vrij in de schacht kan bewegen zonder dat de tepelhof in de schacht wordt gezogen en de borst na het afkolven...

Kombikit Amaryll, Ardo

31,00

Omschrijving

Kombikit Amaryll

Met deze Amaryll kombikit kunt u een pumpset eenvoudig en voordelig veranderen in een handkolf.

De inhoud van de verpakking:

Mantel, vacuumfilter


Filterstift en handgreep


Ardo slangconnector( borstkolf onderdeel), Ardo

15,99

Omschrijving

Slangconnector voor Ardo afkolfset

Wat kost een Ardo borstkolf gemiddeld?

Wil je een Ardo kolf kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Ardo kolven. De gemiddelde aankoopprijs van een borstkolf Ardo is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €28,00.

Wat is een goede goedkope Ardo kolf?

Nu je de gemiddelde prijs van een Ardo borstkolf weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een borstkolf Ardo gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €28,00 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Ardo borstkolven op Bol.com. Zo vinden we in de Ardo Amaryll Start handkolf de goedkoopste beste verkochte Ardo borstkolf.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Ardo kolven op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Ardo borstkolven is 3.67 sterren.

De Ardo kolf met de beste reviews is de Ardo Pumpset Kit. Bij de aanschaf van deze Ardo borstkolf ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Ardo Pumpset Kit. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over borstkolven:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email