Ardo borstkolf

Ardo borstkolf kopen? Dit zijn de beste Ardo borstkolven van 2024!

Ben je op zoek naar een Ardo borstkolf? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste Ardo borstkolven van 2023 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een Ardo kolf die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste borstkolf Ardo van 2023:

Hieronder vind je de 10 populairste Ardo borstkolven van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede Ardo kolven te pakken!

Ardo Borstkolf - Ardo - Double Pumpset, Ardo

★★★★★
44,95

Omschrijving

De Ardo Double Pumpset is een afkolfset en geen borstkolf. Wordt gebruikt in combinatie met de Ardo Calypso elektrische borstkolf.

Productbeschrijving

Deze veilige en hygienische afkolfset is te gebruiken met Ardo Calypso elektrische kolf, Ardo Amaryll handkolf en de Ardo Carum...

Borstschild Inzetstuk 22Mm (Per 2 Stuks Verpakt), Ardo

Omschrijving

Ardo Borstschelpverkleiner 22 mm 2 Stuks Om comfortabel te kunnen kolven is een borstschild in de juiste maat van groot belang. De grootte van de borstschelp is goed wanneer de tepel vrij in de schacht kan bewegen zonder dat de tepelhof in de schacht wordt gezogen en de borst na het afkolven...

Ardo Borstkolf - Ardo - Calypso-to-go, Ardo

★★★★★
228,95

Omschrijving

De behoedzame borstkolf voor optimale mobiliteit. Met dit pakket blijven er geen wensen over! Met de geniale Calypso dubbelzijdige borstkolf en de praktische borstvoedingsaccessoires ben je perfect uitgerust en zorgt de moderne borstvoedingstas voor optimale mobiliteit. De uitrusting bevat...

Ardo Amaryll handkolf, Ardo

36,00

Omschrijving

Ardo Amaryll Handkolf Met de Ardo Amaryll Handkolf kun je praktisch en efficint handmatig kolven. Omdat de hendel draaibaar is, is de Amaryll Handkolf geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Ook voor vrouwen met kleine handen is de kolf makkelijk te bedienen. Bij de handkolf wordt een...

Ardo Service Kit, Ardo

17,97

Omschrijving

Ardo Service Kit De Ardo Service Kit bestaat uit de belangrijkste vervangings- en slijtageonderdelen van de Ardo afkolfset. Handig voor als er een onderdeel van de afkolfset kwijt of beschadigd is! Met deze Service kit is jouw afkolfset weer zo goed als nieuw. De Service kit bestaat uit 2...

Ardo Pumpset enkel afkolfset, Ardo

31,99

Omschrijving

Deze veilige en hygienische afkolfset is te gebruiken met Ardo Calypso elektrische kolf, Ardo Amaryll handkolf en de Ardo Carum elektrische kolf.

Inhoud Ardo afkolfset:

• 1x Borstschild 26 mm
• 1x Ventiel,vacuümfilter
• 1x Slangadapter
• 1x Slang
•...

Wat kost een Ardo borstkolf gemiddeld?

Wil je een Ardo kolf kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een Ardo kolven. De gemiddelde aankoopprijs van een borstkolf Ardo is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €59,33.

Wat is een goede goedkope Ardo kolf?

Nu je de gemiddelde prijs van een Ardo borstkolf weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een borstkolf Ardo gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €59,33 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte Ardo borstkolven op Bol.com. Zo vinden we in de Borstschild Inzetstuk 22Mm (Per 2 Stuks Verpakt) de goedkoopste beste verkochte Ardo borstkolf.

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte Ardo kolven op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 Ardo borstkolven is 3.5 sterren.

De Ardo kolf met de beste reviews is de Borstschild Inzetstuk 22Mm (Per 2 Stuks Verpakt). Bij de aanschaf van deze Ardo borstkolf ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Borstschild Inzetstuk 22Mm (Per 2 Stuks Verpakt). Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer koopgidsen over borstkolven:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email